Tan Cuong - Vietnamský zelený čaj Thai Nguyen - 500 g
Kód: 1879Související produkty
Detailní popis produktu
Původ čaje sahá až do severního Vietnamu, konkrétně do provincie Thai Nguyen.
ZPŮSOB PŘÍPRAVY ČAJE PO VIETNAMSKU
Tradiční postup přípravy: Do nahřáté konvičky vložte jednu hrst čaje. Zalijte vroucí vodou a ihned vylijte první nálev. Pijte až druhý nálev, který nechte louhovat minimálně jednu minutu (z jedné hrsti čajových lístků můžete získat až 4-6 nálevů).
NA CO DBÁT?
Pijte čaj vždy po jídle - podporuje trávení. Nikdy nepijte čaj na lačný žaludek!
CO BUDU POTŘEBOVAT PRO PŘÍPRAVU ČAJE?
Pro rychlou přípravu čaje doporučujeme sadu konvičky a keramických šálků.
Čaj můžete připravovat i přímo ve šálku či hrníčku (v takovém případě stačí pouze špetka lístků - tedy 5-8 kusů).
Přejeme vám skvělou chuť! Tým Sapa Trip :-)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.