Hodnocení obchodu

4,6 42 hodnocení
5
36x
4
2x
3
0x
2
0x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 15.4.2022
palec nahoru
Avatar autora | 6.2.2022
+ Skutečná veitnamská literatura jediná v České republice a k tomu výtečné vietnamské čaje.

Avatar autora | 4.2.2022
+ výborná komunikace
+ vysoká kvalita výrobků
+ výborný tým
+ excelentní výzdoba výdejního místa
+ Genius Loci výdejního místa
+ velká rychlost vyřízení objednávky
+ příjemná obsluha ve výdejním místě

Avatar autora | 25.1.2022
Zajímavé zboží
Avatar autora | 23.1.2022
+ rychlé, operativní, spolehlivé

Perfektní !
Avatar autora | 6.1.2022
kvalita
Avatar autora | 17.12.2021
Vstřícnost, rychlost vyřízení
Avatar autora | 16.12.2021
+ Dobrá komunikace, rychlé vyřízení objednávky

Avatar autora | 14.12.2021
+ Skvělá komunikace, velmi rychle zpracování objednávky, super vstřícná Lucka - domluva na předání naprosto bez komplikací

Avatar autora | 9.12.2021
rychlost, jednoduchost, vstřícnost
Avatar autora | 3.12.2021
+ Rýchlosť
- Pomerne strohá komunikácia so strany predávajúceho.

Avatar autora | 2.12.2021
Rychlé, příjemné nakupování
Avatar autora | 10.11.2021
- neaktualni eshop
- nedostatecne informace na eshopu
- nekomunikace

Vyhledla jsem si jako darek misu na pho na eshopu. Byla na sklade, jen mi chybela informace o velikosti (na strankach psali "tak akorat na poradnou porci"). Poslala jsem mailem dotaz, par dni nikdo nereagoval. Uz jsem pospichala, takze jsem misku objednala a zaplatila. Po par dnech mi volali, ze miska s timhle designem je vyprodana (navzdory udajim na eshopu), ale ze je k dispozici jiny design, jestli mi maji poslat ten. OK, nadsena jsem nebyla, ale narozeniny se blizily, tak jsem souhlasila. Za par dni prisla malinka misticka ani ne na normalni porci polevky, natoz ma pho. Musim rict, ze od Sapy bych cekala neco jineho.
Avatar autora (Administrátor) 19.5.2022
Dobrý den paní Aleno, omlouváme se, že jste obdržela produkt ne podle Vašich představ. Bohužel se občas stává, že nemáme všechny limitované produkty pod kontrolu a za ty roky nebyla ani jedna stížnost na tuto edici, která už nebude. I přesto děkujeme a zlepšíme naše služby i díky Vaší recenzi. Rádi bychom Vám nespokojenost kompenzovali, buď slevou na další nákup, nebo zasláním kávy, či čaje zdarma. Reklamace řešíme ihned, přes e-mail info@sapatrip.cz, nebo na telefonu 770 607 707. S pozdravem Tým Sapa Trip
Avatar autora | 25.10.2021
korektní jednání
Avatar autora | 30.6.2021
+ rychlá a jednoduchá komunikace

Avatar autora | 23.5.2021
Nezvyklé zboží.
Avatar autora | 16.5.2021
+ rychlé dodání

Kvalitní káva. Obal s originálním designem.
Avatar autora | 5.5.2021
Perfektní
Avatar autora | 7.4.2021
+ Požadovaná kniha skladem
- Zaslání v papirové obálce( samozřejmě se protrhla), kniha tedy utrpěla dopravou drobné šramy. Čirý amatérismus.

Zapracovat na balení zboží a bude to v pohodě.
Avatar autora (Administrátor) 19.5.2022
Dobrý den, omlouváme se, že jste obdržel balíček v nepořádku. Bohužel se občas stává, že nedopatřením dopravce, nebo i námi vznikne škoda na objednávce. Zlepšujeme naše služby i díky vaší referenci :) Rádi bychom Vám nespokojenost kompenzovali, buď slevou na další nákup, nebo zasláním kávy, či čaje zdarma. Reklamace řešíme ihned, přes e-mail info@sapatrip.cz, nebo na telefonu 770 607 707. S pozdravem Tým Sapa Trip
Avatar autora | 26.2.2021
+ Super rychlost a kuchařka je skvělá!!!!

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení